Kevään trendit TOP 5

Päivien pidentyessä ja kevään saapuessa vaihtuu myös vaatekaapin sisältö talven tummista sävyistä kevään ihaniin väreihin ja kuoseihin. Asuinspiraatiota voi löytää katutyyleistä, sosiaalisesta mediasta, kavereilta, työpaikalta tai jopa mainoksista. Suosittelemme Pinterest-sovellusta, josta löytyy jokaiselle jotakin.

 1. Kuosit ja värit

Isot kuosit, kukkakuviointi ja kevään värit. Kuosit käyvät niin arkeen kuin juhlaan! Kukkakuviot ja värit näkyvät kaikkien naisten, miesten ja lasten kevään vaatemallistoissa. Myös väreillä leikkiminen piristää asua huomattavasti. Kokeile vastavärien yhdistämistä tai kokonaan yksiväristä lookkia!

2. Trenssi ja kevyet takit

Katukuvaan ja vaatemallistoihin paluun tekee myös trenssitakit eri väreissä. Trenssi on täydellinen tapa lisätä asuun hieman enemmän muodikkuutta ja väriä. Kamelin värinen trenssi on aina tyylikäs valinta, mutta tänä keväänä myös värikkäät takit tekevät tuloaan. Mintunvihreä, vaaleanpunainen, vaaleansininen, räikeä vihreä ja pinkki ovat upeita kevään uutuuksia.

Toinen yhtä trendikäs vaihtoehto on bleiseri. Musta, joka käy kaiken kanssa tai värikäs, joka tuo asuun elävyyttä.

Vinkki: Ennen bleiserin ostamista kannattaa katsoa vanhempien vaatekaapit, sieltä saattaa löytää muotihelmiä! Monissa kirpputoreissa on myös isot bleiseri- ja takkivalikoimat, joista voi löytää todella hyväkuntoisia ja uniikkeja vaatteita keväälle.

3. Farkku

Miesten muodissa farkku trendaa niin takissa kuin housuissa! Myös denim on denim tyyliä on näkynyt paljon katukuvassa, joten uskalla sinäkin kokeilla! "Washed denim" on yksi tämän kevään isoista trendeistä. Siinä farkulle on luotu hieman käytetyn näköinen pinta ja näin saatu aikaan raaempi lopputulos. Farkkutakki alla edustaa tätä.

4. Hatut

Lippis, bucket hat, aurinkohattu... Kaikki päähineet palaavat kevään mallistoihin! Hattuja löytyy niin streetstyle -tyyppisiä kuin elegantteja ja hienostuneempia. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja suojaavat myös auringolta, mikä on tärkeää ihon kannalta! Neutraalin värisiä on helppo yhdistää moneen asuun ja värikkäillä hatuilla voit elävöittää kokonaisuutta.

5. Aurinkolasit

Viimeisimpänä muttei vähäisempänä on tietysti aurinkolasit ja niiden käyttäminen asusteena. Vuoden sisällä sporttiset aurinkolasit ja maksimaalisuus koossa ovat tulleet suosituksi. Aurinkolasien eri muodoilla pystyy kehystämään kasvoja halutulla tavalla ja ilmaisemaan itseään. Myös "hauskat" aurinkolasit kuten sydämenmuotoiset, on hyvä tapa piristää omaa lookkia. Terassikauden alkaessa uusia aurinkolasitrendejä näkee paljon ulkona ja sieltä voi hakea inspistä omaan vaatekaappiin!

Poimi suosikkisi näistä vinkeistä!

Mallivalmennuksen päätöstilaisuus Kenkäverossa kevät -23