Kevään 2024 trendit by Kauppakeskus Seppä

Kevät on parhaimmillaan, joten nyt esittelemme teille tämän kevään ja kesän muodikkaimpia trendejä, joita nähtiin Kauppakeskus Sepän kevään 2024 muotinäytöksessä.

1. Värimaailma

Kevään päävärit ovat tänä vuonna neutraalit! Neutraalit ovat aina toimiva vaihtoehto eikä niiden kanssa voi epäonnistua. Ja mikä parasta, ne näyttävät hyvältä melkein kaiken kanssa, joten etsi vaatekaappiisi muutama neutraalin värinen vaate ja ala kehittelemään aivan uudenlaisia ja trendaavia asukokonaisuuksia. PS. Kuoseina trendaavat esimerkiksi kukka- ja luontoaiheiset kuosit, jotka sopivat neutraalien kanssa samaan värimaailmaan täydellisesti.

2. Takit

Nahkatakit ovat ajaton osa muodin maailmaa, mutta tänä vuonna ne ovat trendanneet läpi kaikkien vuodenaikojen. Nahkatakit sopivat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta, ja niitä voi stailata kaiken kanssa. Muita tällä hetkellä trendaavia takkeja on myös 2016 vuonna isosti trendanneet "bomberit" eli bombertakit, jotka ansaitsevat kunniansa täydellisen ohuena ja muodikkaan näköisenä vapaa-ajan takkina. Lisäksi bombertakin voi stailata näyttämään siistiltä, jolloin se sopii vaikka illallisellekin.

3. Kuosit

Kuosit ovat oiva tapa saada mikä tahansa vaate näyttämään mielenkiintoiselta. Värikkäät kuosit ovat varastaneet valokiilan tänä vuonna. Ihanan värikkäät ja silmiin painuvat kuosit tuovat piristystä jokaisen päivään pitkän talven jälkeen, ja saa kevään tuntumaan keväältä! Toinen ihana kuositrendi on maanläheiset kuosit, kuten lehdet ja kukat, joita näkee kaikkialla kevään ja kesän puhjetessa kukkaan.

4. Aurinkolasit

Auringon paistaessa totta kai jokainen ihminen tarvitsee tärkeimmän ja hyödyllisimmän kesän asusteen... aurinkolasit! Niin helppo ja yksinkertainen muodin instrumentti, jolla voi saada koko asun tuntumaan ja näyttämään paljon paremmalta. Ja totta kai on bonusta, ettei tarvitse siristellä silmiä koko ajan! Aurinkolaseissa on niin monia erilaisia tyylejä, värejä, muotoja ja malleja, että jokaiselle löytyy varmasti täydelliset aurinkolasit!

5. Hatut

Hatut ovat ympärivuotinen asuste, joka suojaa talven kylmyydeltä ja lumelta sekä kesän auringolta ja hyönteisiltä. Keväällä trendaavat kaikenlaiset aurinkohatut, lippikset, fedorat ja muut kevyet hatut, jotka saavat asusi näyttämään hyvältä ja suojaavat ihoasi auringolta. Neutraalit sävyt trendaavat, joten voit helposti yhdistellä neutraalin sävyisiä hattuja hyvin monipuolisesti eri asujen kanssa.Odotettu kevään Fashion Dinner ke 8.5., varaa paikkasi nyt!